Verstuur uw DAC7 aangifte veilig via CreAim

Wilt u ook veilig uw DAC7 aangifte versturen naar de Belastingdienst? Voor diverse accountantskantoren en online verkoopplatformen in Nederland zijn wij een verzendportaal aan het ontwikkelen, waarmee we straks een DAC7 aangifte kunnen controleren en versturen naar de Belastingdienst.

Wat is DAC7?

De EU voert nieuwe regelgeving in om de fiscale transparantie in de digitale economie te vergroten. Dit betekent dat online verkoopplatformen (waaronder Marktplaats, Bol.com, Vinted, etc), onder andere de omzet van verkopers, verhuurders en dienstverleners ieder jaar moeten doorgeven aan de Belastingdienst. Deze verplichting tot registratie is per 01-01-2023 ingegaan, en digitale platformen zijn voor het eerst in 2024 verplicht om deze gegevens bekend te maken bij de Belastingdienst, middels een DAC7 aangifte.

Ook profiteren van de voordelen van een verzendportaal?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo aan.

DEMO AANVRAGEN

CreAim verstuurt veilig uw DAC7 aangifte naar de Belastingdienst

Hieronder vindt u een schematische weergave van wat DAC7 inhoudt, en op welke manier onze software zorgt dat uw klantdata veilig en snel bij de Belastingdienst terecht komt.

Uw data is veilig bij ons

Wij zijn CreAim: onze software oplossingen maken het sinds 2001 mogelijk dat (onder andere) accountantskantoren hun aangiftes BTW, Loonbelasting en ICP, digitaal kunnen indienen bij de Belastingdienst. Daarnaast hebben we eenzelfde digitale verbinding met de Kamer van Koophandel waarmee accountantskantoren de jaarrekeningen kunnen deponeren, maar ook kredietrapportages kunnen indienen bij Banken. Deze zelfde digitale verbinding zetten we nu in voor de uitwisseling van DAC7 aangiftes met de Belastingdienst. Uw DAC7 aangifte veilig versturen naar de Belastingdienst, doet u samen met CreAim!

Wij helpen u graag!

Bent u als Accountant verantwoordelijk voor de DAC7 aangifte van uw klanten, of bent u bij een verkoopplatform verantwoordelijk voor deze DAC7 aangiftes? Wij komen graag met u in contact om te zorgen dat ook ú uw DAC7 aangifte snel en veilig kunt indienen bij de Belastingdienst.

Neem voor meer informatie contact op met onze Customer Succes Manager, Jelle Deen, via 06-81093766. Of mail naar support@creaim.nl