PDF rechtsgeldig ondertekenen

Rechtsgeldig een digitaal document ondertekenen. U weet dat het makkelijker zou moeten kunnen, maar u doet  het waarschijnlijk – voor de zekerheid – nog steeds weleens: Een document printen, ondertekenen, weer inscannen en versturen. Zo’n ‘natte’ handtekening is onhandig, omslachtig en bovendien niet erg duurzaam. U verstuurt een document waarvan de kwaliteit achteruit is gegaan, slechts door de ondertekening.

Voor de hoeveelheid documenten die u in uw werk moet ondertekenen, is bovengenoemde oplossing bovendien tijdrovend en vervelend. Het was in de beginjaren van het digitale tijdperk wel de enige oplossing, maar gelukkig wordt een digitale handtekening inmiddels breed geaccepteerd. Nu is online documenten ondertekenen niet alleen veel makkelijker, maar vaak ook verplicht geworden! Met CreAim YouSign PDF ondertekent u gemakkelijk ieder pdf-document en ondertekent u er zelfs meerdere tegelijk met de bulkfunctie.

Probeer nu 30 dagen gratis

Maak kennis met Yousign-PDF en probeer 30 dagen gratis.

DEMO AANVRAGEN

DIRECT BESTELLEN

 

Bruikbaar voor iedere accountant, deurwaarder, notaris, salarisverwerker of fiscalist

Met CreAim YouSign PDF ondertekende documenten zijn rechtsgeldig omdat ze op basis van een PKIoverheid-certificaat geverifieerd worden. YouSign PDF werkt met persoonlijke, organisatiegebonden en beroepsgebonden certificaten en is dus bruikbaar voor iedere accountant, deurwaarder, notaris, salarisverwerker of fiscalist. Meer efficiëntie en meer gemak, want jaarrekeningen, offertes, opdrachtbevestigingen, contracten en overeenkomsten hebben geen ‘natte’ handtekening meer nodig.