Eenvoudig SBR jaarrekening(en) deponeren

Speciaal voor bedrijven in de categorie Middelgroot & Groot

Voor middelgrote en grote ondernemingen hebben we verschillende uitgebreide SBR Assurance modules om uw jaarrekening te ondertekenen en deponeren.

 

Wilt u ook meerdere jaarstukken tegelijk indienen?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo aan.

DEMO AANVRAGEN

Ontdek onze SBR Assurance modules

1. YouSign SBR applicatie + Verzendmodule

De Yousign applicatie en verzendmodule van CreAim is een veel gekozen combinatie. Met de standalone YouSign applicatie voorziet u uw jaarrekening snel en rechtsgeldig van een digitale handtekening. Met de verzendmodule zendt u de ondertekende documenten naar Digipoort, zowel geautomatiseerd als handmatig.

Zoekt u een laagdrempelige oplossing voor het deponeren van een publicatiestuk in de klasse ‘’middelgroot? Met ons verzendportaal kunt u gemakkelijk het publicatiestuk met controleverklaring en handtekening bestand deponeren bij de Kamer van Koophandel.

2. Basic SBR Module

De standaardmodule voor SBR bevat een portaal waar u een gevalideerde jaarrekening kunt uploaden en kunt ondertekenen (yousign SBR). Dit goed beveiligde portaal bevat een workflow systeem, overzichten van de voortgang van het proces, een rechten en rollen methodiek, archieffuncties en een verbinding met Digipoort. U of uw klant uploadt de SBR-jaarrekening samen met de bijbehorende PDF en vervolgens de verklaring in SBR en PDF.

 

3. Advanced SBR Module

De Advanced SBR Module helpt bij het uitvoeren van werkzaamheden op gebied van SBR en ondersteunt uw kantoor bij het controleproces van de SBR berichten.

De Advanced Module kan wat de Basic Module kan, maar bevat extra functionaliteiten. Met de Advanced Module heeft u beschikking over alle benodigde validaties en hulpmiddelen. Met deze module weet u zeker dat de gecontroleerde jaarrekening aan alle technische en inhoudelijke eisen voldoet. De module stelt automatisch vast of de jaarrekening voldoet aan de volgende eisen:

  • Technische validatie op basis van de XML vereisten
  • Technische validatie op basis van de XBRL vereisten
  • Inhoudelijke validatie op basis van de aan de entrypoint gekoppelde formula linkbases
  • Inhoudelijke validatie op basis van aanvullende business rules die door de accountant zelf zijn opgesteld.
  • Rendering op basis van de consistente presentatieregels van SBR

 

Het portaal levert een XBRL Assurance rapport, dat aantoont of de jaarrekening aan alle eisen voldoet. De consistente presentatie van de SBR-bestanden en een goede vastlegging van alle versies zijn ook terug te vinden in het portaal en alle versies zijn met elkaar te vergelijken middels de compare-functie.

SBR deponeren