Verzendportaal

Als u bemiddelt tussen uw klant en uitvragende partijen wilt u goed en overzichtelijk op de hoogte blijven van alle aangeleverde SBR-berichten. Met het Verzendportaal van CreAim maakt u een efficiëntieslag in uw communicatie met de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en banken en uw terugkoppeling aan uw klant.

Ook profiteren van de voordelen van een verzendportaal?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo aan.

DEMO AANVRAGEN

Verstuur uw DAC7 aangifte snel en veilig via het CreAim verzendportaal

Online verkoopplatformen moeten per 1 januari 2023 de omzet van verkopers, verhuurders en dienstverleners ieder kwartaal registreren. Per 2024 zijn online verkoopplatformen verplicht om deze gegevens aan te geven bij de Belastingdienst middels de DAC7 aangifte. Lees hier meer over de mogelijkheden om uw DAC7 bij ons te verzenden.

Verzending en terugkoppeling van SBR/XBRL-berichten

Met het Verzendportaal van CreAim stuurt u automatisch SBR/XBRL-berichten aan Digipoort, banken en andere uitvragende partijen. De berichten worden vanuit uw basispakket voor boekhouding of rapportage automatisch aan het Verzendportaal aangeleverd. Met het verzendportaal kunt u alle aangiften, publicatiestukken en kredietrapportages verzenden naar de Belastingdienst, Kamer van koophandel en de banken.

Ondersteunt uw softwarepakket of dat van uw klant retourinformatie van Digipoort? Dan kan het Verzendportaal die informatie aan uw software terugkoppelen!

In het portaal ziet u de status van al uw berichten. Ook retourberichten, mededelingen en notificaties van Digipoort en banken zijn hier te vinden voor alle bevoegde gebruikers. En zoals de wet voorschrijft worden alle berichten zeven jaar bewaard.

Deponeren jaarrekening middelgroot naar de KvK?

Het is ook mogelijk om een verzendportaal af te nemen voor jaarrekeningen in de klasse "middelgroot". Heeft u de controleverklaring en handtekening van de accountant ontvangen en zoekt u naar een mogelijkheid om deze te verzenden naar de Kamer van Koophandel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zoekt u een laagdrempelige oplossing voor het deponeren van een publicatiestuk in de klasse "middelgroot"? Met ons verzendportaal kunt u gemakkelijk het publicatiestuk met controleverklaring en handtekening bestand deponeren bij de Kamer van Koophandel.