Over CreAim

Sinds 2001 heeft CreAim maar één doel: het verbeteren van uw communicatie en online samenwerking met uw klanten. We innoveren en we verbeteren continu en we doen er alles aan om u te voorzien van een veilig en gebruiksvriendelijk portaal. Onze kracht is de unieke combinatie van innovatiekracht, marktkennis en technologische kennis.

CreAim Accountancy Portal Solutions (CreAim) is specialist op het gebied van SBR/XBRL, klantportalen en digitaal ondertekenen. We leveren SBR Assurance modules, klantenportalen en ondertekensoftware aan accountantsorganisaties, boekhoudkantoren, belastingadviseurs, gerechtsdeurwaarders, notarissen en salarisverwerkers. Inmiddels wordt er door meer dan 1500 kantoren en 135.000 eindgebruikers gebruik gemaakt van CreAim-software.

Met ruim 15 specialisten ondersteunen we dagelijks onze klanten en stellen we continu onze producten op de proef. De ene keer breiden we de software uit, maar soms vereenvoudigen we het juist weer. We kijken hierbij altijd naar de veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming van onze producten.

 

Veiligheid, het allerbelangrijkst.

Alle CreAim-software is ISO 27001 gecertificeerd en is volledig ontwikkeld conform de Wet van Bescherming Persoonsgegevens. Uw data is veilig, nu en in de toekomst. De integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw data zijn gewaarborgd.

We voeren jaarlijks code reviews en pentesten uit om onze software te toetsen. Ook laten we externe auditors zoeken naar mogelijke kwetsbaarheden in onze software, zodat we zeker weten dat ons systeem waterdicht blijft.

Door onze informatiebeveiliging en organisatieprocessen kunnen we u de garantie bieden dat uw data altijd beschikbaar én veilig is.

 

We zijn goed voor onze klanten.

Onze klanten geven aan dat we zeer hoog scoren op klantgerichtheid, snelheid en doelmatigheid. Onze werknemers zijn meer dan bereid om u te begeleiden en te ondersteunen bij de implementatie van uw CreAim-software. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, zonder wachtrijen. We vinden het belangrijk dat uw gebruikservaring zo goed is als we beloven.

 

De beste in XBRL/SBR.

CreAim verzendt al jarenlang de meeste SBR-berichten. We hebben de meeste kennis en ervaring op dit gebied. We zijn de enige partij die de SBR Assurance pilots van het NBA en de overheid succesvol heeft afgerond.

Ook efficiënter werken en communiceren met uw klanten?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo aan.

DEMO AANVRAGEN