Per direct mogelijk: CESOP aangiftes verzenden met CreAim!

Verstuur jouw CESOP aangifte veilig via CreAim

Central Electronic System of Payment Information, afgekort CESOP is een nieuwe EU richtlijn die per dit jaar ingaat. Wij hebben een verzendportaal ontwikkeld voor deze nieuwe aangiftestroom. Dit CESOP verzendportaal kan als los portaal worden afgenomen bij ons, maar bestaande klanten kunnen de CESOP module ook eenvoudig toevoegen aan hun bestaande CreAim Klantportaal.

Wat is CESOP?

Betalingsdienstaanbieders zijn verplicht om betaaldata van grensoverschrijdende transacties te delen met de Belastingdienst. De verschillende belastingdiensten kunnen hierdoor gemakkelijker mogelijke btw-fraude opsporen. Belangrijk is dat betalingsdienstaanbieders verplicht zijn tot het verstrekken van deze betalingsgegevens aan de belastingdiensten. Daarnaast stelt het de EU in staat om op EU-niveau de gegevens te analyseren.

Waarom CESOP via CreAim?

CreAim heeft jarenlange ervaring met het veilig versturen van data naar de Belastingdienst en Kamer van Koophandel. Accountskantoren maken hier gebruik van voor het deponeren van bijvoorbeeld hun jaarrekeningen, maar ook kredietrapportages die zij indienen bij de banken. Deze digitale verbinding hebben wij eerder dit jaar al ingezet voor de DAC7 aangifte en nu komt daar de CESOP aangifte bij. Ons portaal is dé centrale plek voor de accordering en verzending van al je digitale aangiftes, en gegevensuitwisseling met je klanten. Of je het portaal nu alleen wilt gebruiken voor de CESOP aangifte, of hier nu of in de toekomst eenvoudig modules aan wilt toevoegen: ons veilige en flexibele portaal maakt het mogelijk om jouw eigen op maat gemaakte portaal te creëren die voldoet aan al je wensen en eisen!

Wij helpen graag

Wil jij meer weten over onze oplossing om op een veilig manier CESOP aangifte te doen? Neem contact met ons op, wij komen namelijk graag met jou in contact. Onze Customer Succes Manager, Jelle Deen, staat voor je klaar via 06-81093766. Of mail naar support@creaim.nl