Even voorstellen, Martijn Boshuis: Managing Director CreAim

Dit is het het eerste berichtje vanuit mijn rol als Managing Director bij CreAim waarbij ik mij graag voorstel aan u.

 

Inmiddels ben ik ruim 8 maanden onderweg bij CreAim en heb ik veel klanten mogen spreken. Het was een intensieve periode waarin ontzettend veel is gebeurd. Wij zijn in die periode verhuisd naar een nieuwe locatie, de ontvlechting met Reconi is afgerond (voorheen het onderdeel eHerkenning van CreAim) en wij hebben onze kantoorautomatisering uitbesteed naar een andere leverancier. Daarnaast waren wij volop bezig met de voorbereidingen van onze software om alle wijzigende wet- en regelgeving te verwerken. Kortom, een drukke periode.

 

Gelukkig was er voldoende tijd om kennis te maken met een aantal klanten. Dat was een leerzame periode waarbij ik een beeld heb gekregen wat er speelt bij onze klanten en welke behoefte er is voor verdere doorontwikkeling van ons portaal. Voor het vaststellen van de roadmap kiest CreAim een andere koers. Waar wij voorheen vaak zelf het initiatief namen voor het vaststellen van de gehele roadmap, zijn wij nu gestart met het ophalen van de input bij onze klanten. Wij hebben al een paar concrete items voor de roadmap in 2019:

  • Vernieuwen datacenter: voor een betere performance van het portaal en om de nieuwste technologie voor beveiliging in gebruik te kunnen nemen
  • Toevoegen workflow ‘Letter of Representation’ (LOR)
  • Uitbreiden functionaliteit ‘Prepared By Client List’ (PBCL)
  • Uitbreiding SBR Assurance met Preparer Extension

 

Daarnaast zijn er mooie suggesties gedaan op uitbreidingen waar wij de haalbaarheid van aan het onderzoeken zijn. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid voor het ondertekenen van (PDF) stukken door klanten, ondersteund door de workflow van onze applicatie (denk aan het aftekenen van de LOR of een offerte).

 

Ik kijk uit naar een samenwerking met onze klanten waarbij wij ons portaal in samenspraak blijven verbeteren en verrijken met als doel om uw organisatie en uw klanten efficiënter te laten werken. Heeft u waardevolle input voor onze software of voor CreAim in algemene zin? Dan kom ik graag met u in contact! Uiteraard kom ik ook graag met u in contact voor een nadere kennismaking.