Succesvolle co-creatie met 6 kantoren

Succesvolle co-creatie met 6 kantoren
Voor verbeteringen in ons portaal en voor nieuwe functionaliteiten kiezen wij voor een intensieve, interactieve vorm van samenwerking met onze klanten. Wij noemen dit co-creatie. Co-creatie is een vorm van samenwerken, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het eindresultaat. Heel anders dan hoe het tot nu toe ging: eerst alles intern ontwikkelen, daarna pas met onze klanten in gesprek.

Samen met een zestal kantoren hebben we de eerste co-creatie sessie achter de rug. Wij hebben zeer waardevolle input en feedback ontvangen, hier zijn wij erg blij mee. Aan het einde van deze sessie hebben de kantoren gestemd op de zaken die we voor volgend jaar op de roadmap kunnen opnemen, de top 3 ziet er als volgt uit:

  1. Nieuw dashboard voor de accountant
    Op één centrale plaats alle relevante informatie voor de accountant
  2. Mobiele app
    Eenvoudig accorderen en verzenden door ondernemer
  3. Verbeterde rapportages voor kantoorgebruikers

Doelgerichte rapportages voor betrouwbare en effectieve besluitvorming
Bovenstaande drie vernieuwingen zijn wij aan het voorbereiden. In het eerste kwartaal starten wij met de vernieuwing van het accountantsdashboard. De betrokken co-creatie kantoren kunnen de nieuwe functionaliteiten testen. Wanneer de co-creatie groep tevreden is met het eindresultaat worden de goedgekeurde functionaliteiten beschikbaar gesteld voor iedereen. In Q2/Q3 gaan wij ons richten op de mobiele app, momenteel zijn we de mogelijkheden hiervoor aan het verkennen.

Wij zijn erg blij met de waardevolle input die wij hebben ontvangen van de kantoren, met deze input kunnen wij stap voor stap verder gaan bouwen aan een gebruiksvriendelijk en efficiënt klantenportaal. Door op deze wijze, feitelijk vanaf de tekentafel samen te werken, zijn we tegelijkertijd efficiënt én innovatief het portaal aan het vernieuwen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van de co-creatie sessie, of heeft u interesse om deel te nemen aan een co-creatie sessie, neem dan contant op met Martijn Boshuis, via e-mail: boshuis.martijn@creaim.nl of telefoon: 06 – 43 39 25 60.