Eenvoudig jaarrekening(en) opstellen & deponeren

Speciaal voor bedrijven in de categorie micro en klein

 

CreAim snapt dat het indienen van de jaarstukken van uw klanten bij de Kamer van Koophandel (KvK) tijdrovend is. Zeker als uw kantoor geen rapportgenerator heeft en u van elke klant afzonderlijk de juiste machtigingen moet regelen. Als specialist op het gebied van SBR/XBRL, klantportalen en digitaal ondertekenen heeft CreAim daarom de Deponeren KvK applicatie ontwikkeld.

U kunt met de Deponeren KvK applicatie digitale jaarrekeningen van vennootschappen opstellen en deponeren in SBR bij de Kamer van Koophandel. U regelt alles eenvoudig online.
In de applicatie ontvangt u de ontvangstbevestiging van de KvK. De jaarrekening is dan direct zichtbaar en opvraagbaar via de website van de KvK. Alle gedeponeerde jaarrekeningen kunt u terug vinden in het archief.

Beschikt u al over een rapportgenerator zoals bijvoorbeeld Caseware,MLE, of Unit 4? In samenwerking met de rapportgeneratoren hebben we hiervoor speciaal een andere toepassing ontwikkeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u ook geïnteresseerd in de Deponeren KvK applicatie?

Vraag nu gratis en vrijblijvend een online demo aan, of bestel direct.

DEMO AANVRAGEN

DIRECT BESTELLEN

Ontdek onze Deponeren KvK applicatie!

CreAim biedt u met de Deponeren KvK applicatie een online totaaloplossing om meerdere jaarstukken van micro- en kleinbedrijven in SBR te genereren en direct te verzenden naar de Kamer van Koophandel.

De voordelen van de Deponeren KvK applicatie op een rijtje:

  • Meerdere jaarrekening snel en gemakkelijk opstellen en deponeren
  • Uiterst veilig doormiddel van een sterk authenticatiemiddel
  • Een overzichtelijk dashboard die u inzicht geeft in de uit te voeren acties en taken
  • De gegevens (de balans en overige teksten) van de voorgaande jaren worden automatisch overgenomen bij het opstellen van het publicatiestuk voor het volgende boekjaar
  • U heeft geen eHerkenning, ketenmachtiging of PKIoverheid certificaat nodig
  • Meer dan 1.500 administratie en accountantskantoren maken gebruik van de KvK deponeer applicatie

Kosten KvK applicatie

U kunt al vanaf €150,- per boekjaar veilig en snel meerdere jaarstukken deponeren. De exacte prijs is afhankelijk van het aantal kantoorgebruikers en de door u gekozen berichtenbundel.

Berichten bundel KvK102030405075100
Bundelprijs€ 87,55€ 161,71€ 225,57€ 273,98€ 314,15€ 422,30€ 494,4

Berichtenprijs buiten bundel: € 7,45

Voor bundels boven de 100 kunt u contact met ons opnemen voor een voorstel op maat.

Kantoorgebruiker: € 64,89 per gebruiker per kalenderjaar.

Beschikt u al over een rapportgenerator?

Beschikt u al over een rapportgenerator en bent u nog op zoek naar een mogelijkheid om de jaarstukken rechtstreeks, met of zonder akkoordverklaring, te verzenden naar de Kamer van Koophandel (via Digipoort van Logius)? Hiervoor hebben wij in samenwerking met de rapportgeneratoren een andere speciale toepassing ontwikkeld. Vanuit de rapportgenerator worden, via een beveiligde internetverbinding, de publicatiestukken aangeleverd bij ons. Wij zorgen vervolgens voor de verzending naar Digipoort. Neem contact met ons op voor meer informatie.