Een nieuw gezicht: Customer Success Manager bij CreAim

Dit ga ik voor u doen

Simpel gezegd: ik ben aangesteld om te zorgen dat u het maximale uit onze software haalt en enthousiast bent en blijft over ons en onze software.

Daarom kom ik graag met u in contact om te weten waar uw behoefte ligt, zodat we de software blijven maken en (door)ontwikkelen die naadloos aansluit bij uw wensen.

Ik ben oprecht benieuwd naar uw ervaringen met ons. Wat doen we goed en wat moeten we beter doen? De eerste periode zal ik daarom voornamelijk informatie ophalen, om scherp te krijgen hoe tevreden u bent, waar uw behoefte ligt en wat wij op dit moment voor u kunnen betekenen.

Dit is mijn recente werkverleden
Mijn recente werkverleden ligt bij ING Hypotheken, in de rol van Kwaliteitsconsultant (Amsterdam) en als Agile Coach (Leeuwarden).

De focus lag daar op het beter en efficiënter maken van diverse klantprocessen, en het verhogen van de klanttevredenheid. Als Consultant voornamelijk gericht op de processen, en als Agile Coach richtte ik me meer op de mens achter de processen.

Dit ben ik
Ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw (en 3 katten en een hond) in het centrum van Hoorn.

Ik ben iemand die altijd kijkt naar hoe het beter kan, zowel qua werk als privé. Het meest recente voorbeeld hiervan is het uitzoeken of het tijdens file beter is om op de linkerbaan, of op de spitsstrook te rijden, maar ik kom er steeds meer achter dat ik sowieso de pineut ben, ongeacht mijn keuze.

Ik ben actief met diverse sporten. Voetbal is daarin de basis, maar ik heb sinds een jaar ook het golfen omarmd. Ook wil ik minimaal 1x per week zwemmen in het Markermeer (dus ook in de winter). Het schijnt goed te zijn voor je weerstand, en ik moet zeggen dat ik inderdaad steeds meer weerstand voel om het te doen.

Dit is even in het kort wie ik ben en wat ik kom doen. Mijn doel is om u op korte termijn te spreken, en te weten te komen wat wij (nog meer) voor u kunnen doen.

Heeft u nu al vragen of opmerkingen voor me, dan ben ik bereikbaar via:

deen.jelle@creaim.nl / 06-81093766

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Jelle Deen