Co-creatie sessies

User Experience
Uit het tevredenheidsonderzoek is de wens ontstaan om de user experience van het klantenportaal te verbeteren. Uit diverse verdiepende gesprekken met kantoren is duidelijk geworden dat de gebruikerservaring op deelgebieden in de applicatie verbetert kan worden, met name aan de kant van de client.

Wij geven graag gehoor aan de wens om de user experience te verbeteren en organiseren op korte termijn een co-creatie sessie om gezamenlijk de verbeterde user experience vast te stellen. Dit doen wij onder begeleiding van een user experience expert.
Het doel van de sessie is om een duidelijk beeld te krijgen waar in ons klantenportaal nog gewerkt moet worden aan de gebruikersvriendelijkheid en om een ideaal beeld te schetsen voor de user experience.

De uitkomst van deze sessie zal resulteren in een aantal verbeteringen die het gebruik van het klantenportaal moeten verbeteren.

 

Ondertekenen
In de vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven een co-creatie sessie te organiseren voor ondertekenen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, u kunt zich nog aanmelden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u ook meedenken in de ontwikkeling van onderteken functionaliteit? Meld u dan bij ons aan via Ibrahim Kalin, e-mail: kalin.ibrahim@creaim.nl of telefoon: 075 – 631 27 09.