Lansigt en CreAim intensiveren samenwerking

Lansigt

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs wil samen groei en ontwikkeling aanjagen. Dat is hun belofte aan ondernemers en organisatie. Zij willen graag weten waar hun klant voor staat en begrijpen waar de klant naartoe wil, wat de dromen en de obstakels zijn. Dat doen zij al 75 jaar met bijna 200 medewerkers op drie locaties: Alphen aan den Rijn, Gouda en Barendrecht. In die samenwerking met hun klanten maakt Lansigt voor de goedkeuring van al hun verantwoordingsstromen, én voor het verzenden van hun aangiftes naar de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel gebruik van het Klantportaal van CreAim.

 

CreAim en Lansigt zijn een match

Lansigt en CreAim hebben eenzelfde filosofie als het om samenwerking en partnership gaat. Lansigt heeft namelijk drie kernwaarden waar zij in geloven: dichtbij, energiek en ondernemend. Machiel Roos, Partner bij Lansigt, zegt dat deze waarden ook van toepassing zijn op de samenwerking met CreAim. Zo zegt hij: “Er wordt tijd genomen om strategische sessies met elkaar te hebben, CreAim is nauw verbonden met ons in zowel de wensen als het goed communiceren van de ontwikkelingen en resultaten. Ze zijn betrokken en flexibel, met oprechte aandacht voor de klant. Het ondernemerschap komt tot uiting en kansen worden gepakt. Je merkt het enthousiasme en de energie. Voor ons als klant is dat fijn, zo zitten wij altijd dicht bij het vuur en kunnen we snel schakelen met elkaar.”

 

Samenwerking uitgebreid

Lansigt en CreAim hebben het afgelopen jaar de samenwerking verder uitgebreid. Sinds september is er een gezamenlijke doorontwikkeling gestart voor het optimaliseren van Klantdossier een tool waarmee documenten veilig en eenvoudig kunnen worden uitgewisseld (en bewaard) tussen Lansigt en haar klanten. Wensen vanuit Lansigt worden besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van deze tool. Zo zegt Machiel Roos hier het volgende over: “Wij zijn goed op de hoogte van de Roadmap van CreAim en weten goed waar CreAim naartoe werkt. In software land is het uniek dat een ontwikkelaar samen met haar klanten haar producten ontwikkelt. Wij zijn met CreAim dit traject ingeslagen, en samen met hen zorgen wij ervoor dat het Klantdossier naadloos aansluit op de behoefte van ons kantoor en die van onze klanten”.