Het CreAim verzendportaal verzorgt de verzending en terugkoppeling van XBRL/SBR berichten aan Digipoort, de bankeninfrastructuur (BIV) en de achterliggende uitvragende partijen.

  • Geen PKIoverheid Server certificaat nodig
  • Direct verzenden naar Digipoort/de bankeninfrastructuur
  • Automatische koppeling mogelijk

Met behulp van deze oplossing worden binnen uw basis applicatie (boekhoudpakket, salarisapplicatie, rapportgenerator, enz.) aangemaakte berichten automatisch aangeleverd aan het verzendportaal. De aangeleverde berichten worden vervolgens direct afgeleverd aan de uitvragende partijen. De status van de aangeleverde berichten kunt u controleren in het verzendportaal. Ook retourberichten, mededelingen en notificaties van de Digipoort/banken zijn inzichtelijk voor bevoegde gebruikers. Alle berichten worden 7 jaar bewaard conform de wettelijke bepalingen. Toegang vindt plaats met behulp van een persoonlijk authenticatiemiddel van CreAim. Naast de aanlevering bewaakt CreAim ook de tijdige ontvangst van retourberichten en onderneemt indien nodig actie.

Indien uw basis applicatie (boekhoudpakket, salarisapplicatie, rapportgenerator, enz.) in staat is retourinformatie van Digipoort te verwerken, kunnen deze worden teruggekoppeld aan uw basis applicatie.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of de actuele prijsstelling kunt u contact opnemen door te klikken op onderstaande button.