X

Het security portaal van CreAim: CreAim YouLogin

De oplossing voor Identity Management!

Een veilige inlog wordt steeds belangrijker. Zeker nu systemen van buiten af kunnen worden benaderd door medewerkers en klanten neemt de kans op cyberbedreigingen, beveiligingsrisico's en kwetsbaarheden toe. Het security portaal van CreAim biedt een oplossing voor Identity Management: éénmalig inloggen met sterke authenticatie. 

YouLogin biedt een krachtige authenticatieschil om uw bedrijfsapplicaties heen. Hierdoor worden cyberbedreigingen, beveiligingsrisico's en kwetsbaarheden geminimaliseerd. YouLogin kan zowel worden gebruikt voor het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk als uw cloud applicaties. 

YouLogin verschaft gebruikers, via een veilige 2-factor authenticatie, beveiligde toegang tot al hun apps in de cloud en ook voorbij de firewall – via desktops, smartphones en tablets. De sterke authenticatie garandeert dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gevoelige data.

    Andere redenen om gebruik te maken van YouLogin zijn:
  • Het realiseren van meetbare kostenbesparing
  • Het verhogen van de productiviteit
  • Het autoriseren van uw eindgebruikers
  • Eenmalig inloggen en sterke authenticatie
 

Uw medewerkers krijgen toegang tot alle mogelijke bedrijfsapplicaties. Daarnaast wordt er een veilige toegang mogelijk gemaakt naar zakelijke desktops, het internet en mobiele apparaten. Autoriseer medewerkers, klanten en partners om beveiligde toegang tot de cloud en bedrijfapplicaties op elk apparaat te verkrijgen. Verbeter uw bedrijfsveiligheid en centraliseer de controle over de gebruikers en apps.
 
U bespaart op operationele kosten en kosten op het gebied van infrastructuur door het verplaatsen van identiteitsmanagement naar de cloud. Daarnaast elimineert u hoge integratiekosten voor elke app. YouLogin versnelt de integraties en de voorziening van cloud applicaties en maakt self-service beheer van wachtwoorden en accountgegevens mogelijk. Tevens wordt de activering van gebruikers geautomatiseerd: nieuwe gebruikers kunnen snel worden toegevoegd. Ook zijn er geen redenen meer voor eindgebruikers om niet te werken volgens het voorgeschreven identiteitsbeleid.
 

 

Kunnen we u verder helpen?