X

Jaarrekeningen in SBR deponeren bij de Kamer van Koophandel – wat zijn de mogelijkheden?

Vanaf boekjaar 2016 is het digitaal deponeren van jaarrekeningen in SBR verplicht en is op papier aanleveren niet meer mogelijk. Hier bent u ongetwijfeld van op de hoogte. Weet u echter ook welke verschillende oplossingen hiervoor beschikbaar zijn? CreAim biedt drie verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheid 1: Deponeren via de website van de Kamer van Koophandel

Als u een jaarrekening namens een klant, dan wel dochterondernemingen, wil deponeren bij de KvK, kan dit via de website van de KvK. Om in te loggen bij deze website dient u te beschikken over eHerkenning (EH2) met een ketenmachtiging van de betreffende klant/KvK-nummer of dochteronderneming. CreAim is één van de twee leveranciers die ketenmachtigingen ondersteunen én biedt deze mogelijkheid aan tegen de scherpste prijs. Lees meer over ketenmachtigingen.

Mogelijkheid 2: Jaarstukken in SBR opmaken en direct verzenden naar Digipoort

Deze totaaloplossing is speciaal ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren die geen rapportgenerator hebben. U kunt in de Deponeren KvK applicatie jaarstukken in SBR genereren en vervolgens met één druk op de knop verzenden naar Digipoort. De applicatie is aanzienlijk sneller en bevat meer mogelijkheden dan de applicatie van de Kamer van Koophandel. U heeft voor deze applicatie geen eHerkenning, ketenmachtiging of PKIoverheid certificaat nodig.Deze applicatie is bedoeld voor bedrijven in de klassen micro en klein.


 Bekijk de applicatie


U kunt de applicatie al bestellen vanaf 85,- euro per jaar! Bekijk voor meer informatie en de prijzen het bestelformulier.
 

 Bestel nu


Bent u opzoek naar de mogelijkheden om jaarstukken te deponeren namens een middelgrote onderneming klik dan hier.

Mogelijkheid 3: u beschikt over een rapportgenerator (bijvoorbeeld Caseware, MLE of Unit 4)

U beschikt al over een rapportgenerator, echter bent u nog op zoek naar een mogelijkheid om de jaarstukken rechtstreeks,met of zonder akkoordverklaring, te verzenden naar de Kamer van Koophandel (via Digipoort van Logius). CreAim heeft in samenwerking met de rapportgeneratoren een speciale toepassing ontwikkeld. Vanuit de rapportgenerator worden, via een beveiligde internetverbinding, de publicatiestukken aangeleverd bij CreAim. CreAim zorgt vervolgens voor de verzending naar Digipoort.

Interesse? Onze consultants staan voor u klaar! Neem contact op via support@creaim.nl of bel naar 0756312709.

Kunnen we u verder helpen?