X

Over CreAim

Accountancy Portal Solutions

CreAim Accountancy Portal Solutions (CreAim) is de specialist op het gebied van SBR/XBRL, klantportalen en digitaal ondertekenen. CreAim levert SBR Assurance modules, klantenportalen en ondertekensoftware aan accountantsorganisaties, boekhoudkantoren, belastingadviseurs, gerechtsdeurwaarders, notarissen en salarisverwerkers. Het klantportaal is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking van intermediairs met hun klanten. Onze ondertekensoftware maakt rechtsgeldige ondertekening van PDF en SBR documenten mogelijk.

Ons doel? Voorop blijven. Dit doen wij door te blijven innoveren, onze applicaties voortdurend verder te verbeteren, te vereenvoudigen en uit te bouwen. Hierbij staat veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming voorop.

CreAim investeert daarom continu in haar producten en mensen.

 

CreAim IDSP

CreAim is dé IDentity Service Provider en specialist op het gebied van authenticatie en autorisatie op het internet. CreAim IDSP is als Erkend Aanbieder eHerkenning en leverancier van PKIoverheid certificaten dé vertrouwde partij voor u. Met eHerkenning is het voor bedrijven en overheidsdienstverleners eenvoudiger om elektronisch zaken met elkaar te doen, en het PKIoverheid certificaat maakt beveiligde digitale communicatie eenvoudig mogelijk binnen en met de Nederlandse overheid.

CreAim IDSP is een snelle, actieve en klantgerichte organisatie die zich inzet om onze klanten de nieuwste technologie en de beste producten en diensten te leveren. Wij bieden zekerheid op het internet en geloven in de kracht van authenticatie en autorisatie. Onze strategie is voorop blijven. Dit doen wij door onze applicaties voortdurend verder te vereenvoudigen, uit te bouwen en te blijven innoveren. Daarbij continu investeren, in de producten maar ook in onze mensen.  Om snel in te kunnen spelen op veranderingen en kansen heeft CreAim IDSP een gedreven team van professionals die zorgdragen voor de klantbediening en de doorontwikkeling van de producten. 

 


Kunnen we u verder helpen?