X

Uitgelicht

Terugblik CreAim Klantendag
   
 

Vorige week woensdag heeft onze klantendag plaatsgevonden. SBR Assurance stond tijdens deze dag centraal en er waren onder andere presentaties van Semansys, KPN en CreAim. Daarnaast hebben wij live demo’s gegeven van onze SBR Assurance module en YouSign SBR, onze ondertekenapplicatie speciaal voor SBR Assurance (“Linking & Signing”) 

Onze klantendag vond dit jaar plaats in het Auditorium van KPN te Houten. De dag werd geopend met een presentatie van Paul Snijders van Semansys. Hierin werd verteld over de taxonomie, validaties, rendering en de werking van SBR Assurance. Gevolgd door een presentatie van Frank Jonker met de kijk van CreAim op SBR Assurance.

Daarna werd er een live demo van onze SBR Assurance oplossingen gegeven door Casper Mol. Er werd verteld over drie verschillende modules:

  • De basic module met als uitgangspunt dat de jaarrekening al gevalideerd is voordat deze geüpload wordt in de module.
  • De medium module met als toevoeging dat er XBRL support gegeven wordt. Dit houdt in dat de jaarrekening gevalideerd wordt op de technische vereisten.
  • De advanced module waarmee alle nodige validaties worden geleverd, inclusief een volledig XBRL Assurance report

Tot slot vertelde Joseph Kakisina van KPN ons meer over de wereld van PKIoverheid certificaten en het aanvraagproces daarvan (de doorlooptijd van het aanvraagproces is verkort tot 5 werkdagen). Daarnaast ging hij  met name in op de problematiek van certificaten in de cloud: “het is als gevolg van het ontbreken van een door de toezichthouder vastgesteld normenkader voorlopig nog niet mogelijk om certificaten in de cloud op te slaan”, aldus KPN.« Terug

Kunnen we u verder helpen?