X

Uitgelicht

Nieuwe functionaliteiten in de afgelopen periode: nieuwe koppelingen
   
 

Ons klantenportaal is een belangrijke schakel in de communicatie tussen u en uw cliënten. Doelstellingen van het portaal zijn onder meer het verhogen van efficiëntie en het verminderen van fouten door automatisering. Koppelingen van uw portaal met andere in de accountantsmarkt gebruikte pakketten zijn daarbij essentieel. CreAim investeert continu in de doorontwikkeling van ons klantenportaal. In de afgelopen periode hebben wij twee nieuwe koppelingen gerealiseerd, met Auditcase en Nmbrs. 

Koppelingen kennen wij in twee soorten: single sign on (SSO) koppelingen met andere (web)applicaties en webservice koppelingen om gegevens uit te wisselen. Voorbeelden hiervan zijn het uitwisselen van CRM gegevens, het beschikbaar stellen van dossierstukken (DMS), verantwoordingsinformatie en het aanbieden van documenten ter accordering aan cliënten.

De koppelingen die in de afgelopen periode zijn gerealiseerd, liggen zowel op het gebied van SSO als gegevensuitwisseling.

Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf heden SSO inloggen bij Nmbrs en kunt u de CRM gegevens vanuit Auditcase synchroniseren met ons portaal. Door deze laatste koppeling is het voor u nog eenvoudiger om uw klantgegevens te beheren. Wilt u één van deze koppelingen activeren, neem gerust contact op met uw consultant.

Gebruikt u een pakket waarmee wij nog geen koppeling hebben? Neemt u dan s.v.p. contact op met onze supportdesk: support@creaim.nl of 075-6312709

Bron: CreAim, 22 november 2017« Terug

Kunnen we u verder helpen?