X

Nieuws

Veiligheid

Bij CreAim staat uw veiligheid altijd voorop. CreAim neemt continu maatregelen om ervoor te zorgen dat u en uw klanten veilig gebruik kunnen maken van het klantenportaal. In het kader van deze veiligheid is het gevaar van ransomware erg actueel.


Nieuwe look & feel

Begin dit jaar hebben wij de nieuwe look en feel van het Klantenportaal geïntroduceerd. Een vernieuwd ontwerp, een eenvoudigere navigatie en een verbeterde toegang. De website heeft nu ook een zogenoemd "responsive design". Dit betekent dat ongeacht wat een bezoeker gebruikt om online te gaan: een pc, een laptop, een tablet of een smartphone, de website van het klantenportaal zich aanpast aan het gebruikte schermformaat. Hierdoor is het gemakkelijker voor uw klanten  om het klantenportaal te bezoeken. Tenslotte heeft het klantenportaal enkele nieuwe functionaliteiten en veel nieuwe koppelingen.


SBR Assurance

CreAim heeft de afgelopen twee jaar veel research & development gedaan op het gebied van SBR Assurance. Dit heeft geleid tot een tweetal nieuwe producten: YouSign SBR en onze SBR Assurance portaal. 


Digitaal ondertekenen van PDF en SBR documenten: alleen met PKIoverheid certificaat op smartcard

CreAim is marktleider op het gebied van de elektronische handtekening. Wij bieden een geavanceerde oplossing voor het elektronisch ondertekenen van PDF en SBR documenten. Over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de digitale handtekening is afgelopen maand eindelijk duidelijkheid gekomen.


NIEUW - Mijn CreAim

Maak nu gebruik van Mijn CreAim en voer wijzigingen omtrent uw eHerkenningsmiddel online door. Mijn CreAim is de vernieuwde versie van Mijn eHerkenning/ de beheermodule. Deze online omgeving biedt nieuwe functionaliteiten voor zowel gebruikers als beheerders.


Berichtenbox beschikbaar via eHerkenning voor ruim 62.000 agrariërs

Ruim 62.000 agrarisch ondernemers kunnen vanaf nu ook gebruikmaken van de Berichtenbox voor bedrijven om extra veilig en snel berichten uit te wisselen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of andere overheden. De Berichtenbox werkt ongeveer hetzelfde als e-mail, maar is door de beveiligde verbinding betrouwbaarder dan e-mailverkeer. eHerkenning biedt ondernemers veilig toegang tot de Berichtenbox.


Jaarstukken in SBR deponeren

De online Deponeren KvK applicatie is specifiek bedoeld voor het opstellen en digitaal deponeren van de jaarrekeningen in SBR (XBRL).


Blog Frank Jonker: onze visie op 2017

Onze klanten staan aan de vooravond van een massale digitalisering. Deze ontwikkeling brengt een interessante toekomst met diverse online mogelijkheden met zich mee. Ook in 2017 wil CreAim weer een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van de toekomstige online ambities van accountantskantoren.


Werken met een klantenportaal

Een accountant heeft een natuurlijke voorliefde voor cijfers. Zijn primaire bezigheid is dan ook het verwerken, analyseren en samenstellen, beoordelen en/of controleren van gegevens. In de praktijk blijkt dat de accountant veel tijd besteed aan procesmatige en veelal handmatige werkzaamheden. Dit gebeurt om historische redenen (“zo hebben wij het altijd gedaan”) en omdat de gegevens waar een accountant mee werkt uiterst vertrouwelijk en privacygevoelig zijn. En daarom is het zeker in de online wereld van belang dat een deugdelijk proces is ingericht waarbij deze gegevens worden beheerst.


SBR Assurance wordt nu realiteit. CreAim is er klaar voor.

De belangrijkste ontwikkeling binnen SBR op dit moment hangt samen met de Accountantsverklaring (SBR Assurance). Het digitaal ondertekenen van rapporten en accountantsverklaringen wordt immers verplicht. Al eind 2014 heeft CreAim alle stappen doorlopen van de SBR Assurance pilot.

Pagina 3 van 37Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Kunnen we u verder helpen?