X

Nieuws

Succesvolle inlogpoging met CreAim EH3 bij EU Trader Portal Douane

Een CreAim klant heeft vandaag als eerste succesvol kunnen inloggen in de EU Trader Portal van de Douane met zijn EH3 eHerkenningsmiddel.


Nieuwe look and feel

Begin dit jaar hebben wij de nieuwe look en feel van het klantenportaal geïntroduceerd. Sindsdien hebben al onze nieuwe klanten direct gebruik gemaakt van het nieuwe klantenportaal. Vanaf mei 2017 zijn wij, in goed overleg, begonnen met het migreren van bestaande klanten naar de vernieuwde vormgeving van Digitale Services. 


SBR Assurance pilot: “Begeleide Implementatie Deponering Middelgroot”

Vanaf 1 januari 2018 zijn middelgrote rechtspersonen verplicht om hun jaarverantwoording via Standard Business Reporting (SBR) te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). CreAim is hier klaar voor en helpt Logius en het Ministerie van Economische Zaken (EZ) met de pilot onder de titel “Begeleide Implementatie Deponering Middelgroot”


CreAim klantendag op 18 oktober

Wij nodigen u graag uit voor onze klantendag op 18 oktober a.s. in het Auditorium van KPN te Houten (Kromme Schaft 3, 3991 AR Houten). Het programma staat volledig in het teken van SBR Assurance en begint om 13.00 uur (inloop om 12.30 uur) en duurt tot 17.00 uur.


Gerealiseerde koppelingen afgelopen maand: Nmbrs® en Exact Online

Tot onze tevredenheid kunnen wij melden dat CreAim Digitale Services vanaf heden beschikt over een koppeling met Nmbrs® en Exact Online. Door middel van deze koppelingen kunt u op een makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking faciliteren met uw klanten. 


CreAim aanwezig op de AV-dag

Op dinsdag 26 september 2017 is CreAim aanwezig op de AV-dag van Accountancy Vanmorgen in het Spant te Bussum. 


Nieuwe lay-out facturen en nieuwe bankrekening per 1 oktober 2017

Door de overname van CreAim Digitale Services, CreAim YouSign en CreAim YouLogin door Accountancy Portal Solutions B.V. (100% dochter van het Nederlandse Total Specific Solutions B.V., dat weer onderdeel is van het Canadese beursgenoteerde Constellation Software Inc.) zullen onze facturen vanaf 1 oktober 2017 een nieuwe lay-out kennen. Ook is ons bankrekeningnummer gewijzigd. Wilt u facturen die zijn verzonden na 1 oktober 2017 s.v.p. betalen op NL26INGB0657696412.


Total Specific Solutions neemt Digitale Services van CreAim over

DS, Digitale Services, onderdeel van het Nederlands bedrijf CreAim B.V., gespecialiseerd in software toepassingen voor authenticatie en autorisatie op het internet sluit zich aan bij Total Specific Solutions (“TSS”). DS levert oplossingen voor, onder andere, de accountancy branche en maakt geverifieerde en veilige klant-intermediair interactie, workflow management, SBR rapportages en digitaal ondertekenen mogelijk. Met deze aankoop zal TSS ervaring opdoen in de accountancy branche. eTD, de afdeling elektronische toegangsdiensten van CreAim en haar product “eHerkenning” zijn geen onderdeel van de transactie en zullen bij de huidige eigenaren blijven. 


CreAim ontvangt gouden predicaat SBR Banken

CreAim heeft op 20 juni, als softwarepartner van SBR Banken, het gouden predicaat in ontvangst mogen nemen.


Overheid gaat massaal over op eHerkenning

Op woensdag 28 juni tekenen de Belastingdienst, het DUO, de gemeente Den Haag, het UWV, de KvK, het RDW, en het RVO in het bijzijn van Plv. Secretaris-Generaal Ric de Rooij van Economische Zaken, de intentieverklaring ‘Gezamenlijk overstappen op eHerkenning’.

Pagina 2 van 37Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Kunnen we u verder helpen?