X

Uw eHerkenning upgraden

Heeft u al eHerkenning en wilt u uw eHerkenningsmiddel upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau?

Met een upgradeformulier kunt u uw eHerkenningsmiddel opwaarderen naar een hoger betrouwbaarheidsniveau. De dienstverleners en de diensten die u in het upgradeformulier selecteert, worden aan uw eHerkenningsmiddel toegevoegd. Als u op het upgradeformulier dienstverleners en diensten selecteert waarover u al beschikt, zullen deze worden verlengd.

De dienstverlener waarbij u gaat inloggen bepaalt het betrouwbaarheidsniveau dat u nodig heeft. Ons overzicht van dienstverleners geeft een actueel overzicht van welk betrouwbaarheidsniveau de verschillende diensten vereisen.

Bij het upgraden ontvangt u een korting van 10% ten opzichte van de prijs van een nieuw eHerkenningsmiddel. Vergeet niet bij het invullen van het upgradeformulier uw huidige gebruikersnaam als e-mailadres op te geven.

Let op: Het upgraden van eHerkenning kan alleen als u reeds beschikt over een eHerkenningsmiddel. Voor het aanvragen van een nieuw eHerkenninsmiddel gaat u naar de volgende pagina: Aanvragen nieuw eHerkenningsmiddel.

logo eH1

 Vanaf 9 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 28,62 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 13,50 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 29,70 euro per jaar
Upgraden

 

Kunnen we u verder helpen?