X

Uw eHerkenning upgraden

Heeft u al eHerkenning en wilt u uw eHerkenningsmiddel upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau?

Heeft uw eHerkenningsmiddel een lager betrouwbaarheidsniveau dan de dienstverlener vereist? Dan is het noodzakelijk om uw eHerkenningsmiddel te upgraden. Door middel van onderstaande formulieren wordt uw eHerkenningsmiddel opgewaardeerd naar een hoger betrouwbaarheidsniveau. De machtigingen die u in het upgradeformulier op het hogere betrouwbaarheidsniveau selecteert worden aan uw eHerkenningsmiddel toegevoegd. Uw huidige machtigingen, die vallen onder hetzelfde KvK-nummer, worden hierbij verlengt.

De dienstverlener waarbij u gaat inloggen bepaalt het betrouwbaarheidsniveau dat u nodig heeft. Het overzicht van dienstverleners geeft een actueel overzicht van welk betrouwbaarheidsniveau de verschillende diensten vereisen.

Klik hieronder op het betrouwbaarheidsniveau waarnaar u wenst te upgraden. U krijgt bij het upgraden een korting van 10% t.o.v. de prijs van een nieuw eHerkenningsmiddel. Vergeet niet bij het invullen uw reeds bestaande gebruikersnaam als e-mailadres op te geven.

Let op: met een aanvraag voor een upgrade kunt u geen personen/gebruikers toevoegen. Nieuwe gebruikers dienen een nieuw eHerkenningsmiddel aan te vragen. Klik hier om een nieuw eHerkenningsmiddel aan te vragen.

logo eH1

 Vanaf 9 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 28,62 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 13,50 euro per jaar
Upgraden

 

logo eH1

 Vanaf 29,70 euro per jaar
Upgraden

 

Kunnen we u verder helpen?

Voor afdeling eHerkenning bel 085 - 44 44 250
Voor afdeling Accountancy bel 075 - 631 27 09 of stel uw vraag via e-mail