X

Mijn CreAim

Met Mijn CreAim heeft u altijd inzage in uw geregistreerde (persoonlijke) gegevens. Zo ziet u welk betrouwbaarheidsniveau u heeft en over welke machtigingen u beschikt. U ziet niet alleen voor welke dienstverleners u gemachtigd bent, maar ook namens welke organisaties u mag handelen. Daarnaast ziet u tot wanneer uw eHerkenningsmiddel geldig is, kunt u eenvoudig extra machtigingen aanvragen en heeft u de mogelijkheid om uw eHerkenningsmiddel op te zeggen.

Hoe logt u in?

Log in op Mijn CreAim door op onderstaande button te klikken:

Mijn CreAim

 

 

 

 

  • Het gebruik van de beheermodule is gratis!
  • Online overzicht van alle middelen en machtigingen voor uw organisatie
  • Online mogelijkheden voor wijzigen van middelen en machtigingen
  • Eenmalig aantonen van bevoegdheid door bevoegd vertegenwoordiger
  • 24x7 beschikbaar

Beheerder aanstellen

Indien u naast inzage in uw eigen gegevens ook inzage wenst in alle andere eHerkenningsmiddelen die zijn uitgegeven aan medewerkers of derden die namens uw organisatie handelen, dan kunt u zich als beheerder laten aanstellen door middel van één van de onderstaande beheerdersformulieren.

Als u al een machtigingenbeheerder of eHerkenning gebruiker bent en een beheerdersmachtiging wilt toevoegen aan uw eHerkenningsmiddel of uw beheerdersmachtiging(en) wilt upgraden neemt u dan via e-mail contact op met onze helpdesk.

De Mijn CreAim omgeving voor beheerders geeft een digitaal totaaloverzicht van alle verstrekte middelen, machtigingen en betrouwbaarheidsniveaus binnen de organisatie(s) waarvoor u gemachtigd bent. Daarnaast heeft de beheerder met deze module een efficiënt proces voor het aanvragen en muteren van middelen en machtigingen en kunt u als beheerder tekenen voor de aanvraag van (nieuwe) middelen, machtigingen en upgrades. Dit ontlast de bevoegd vertegenwoordiger.

Als u reeds als machtigingenbeheerder bent geregistreerd kunt u met uw eHerkenningsmiddel op Mijn CreAim inloggen door hierboven op de button “Mijn CreAim” te klikken. U dient dus te beschikken over een eHerkenningsmiddel met beheerdersmachtiging om gebruik te kunnen maken van de beheermodule.

logo eH1

Machtigingenbeheerder inclusief nieuw eHerkenningsmiddel betrouwbaarheidsniveau 2
Aanvragen

 

alle machtigingen 2+

Machtigingenbeheerder inclusief nieuw eHerkenningsmiddel betrouwbaarheidsniveau 3

 

alle machtigingen 2+

Machtigingenbeheerder inclusief nieuw eHerkenningsmiddel betrouwbaarheidsniveau 2+
Aanvragen

 

alle machtigingen 2+

Machtigingenbeheerder inclusief nieuw eHerkenningsmiddel betrouwbaarheidsniveau 4 

Aanvragen

 

Vragen?

Voor informatie over een bepaald scherm in Mijn CreAim kunt u de Help functie gebruiken. Voor alle overige vragen omtrent eHerkenning of omtrent het aanvragen van de beheermodule, kunt u de pagina Veelgestelde vragen raadplegen of contact opnemen met onze helpdesk.

Kunnen we u verder helpen?

Voor afdeling eHerkenning bel 085 - 44 44 250
Voor afdeling Accountancy bel 075 - 631 27 09 of stel uw vraag via e-mail