X

Heeft u problemen bij het koppelen met Digipoort?

Specifiek voor softwareleveranciers

Digipoort connector

Met behulp van de Digipoort connector van CreAim is het mogelijk SBR-berichten rechtstreeks naar Digipoort en de BIV (de banken SBR-infrastructuur) te verzenden. U kunt de applicatie in de eigen omgeving downloaden en op eenvoudige wijze installeren. Door een koppeling met het softwarepakket is het mogelijk geautomatiseerd SBR-berichten aan te bieden aan de Digipoort connector. De Digipoort connector verzorgt vervolgens de verzending van het SBR bericht naar Digipoort met uw eigen PKIoverheid (services) servercertificaat. Daarnaast verzorgt de Digipoort connector het opvragen van statusinformatie over de ingestuurde SBR-berichten. Deze status informatie kan geautomatiseerd beschikbaar worden gesteld

Voor wie is de Digipoort connector?
De Digipoort connector is met name bedoeld voor softwareleveranciers die niet zelf een koppeling met Digipoort willen bouwen en onderhouden.
In diverse fiscale applicatie’s (zoals bijvoorbeeld Kluwer Belasting Praktijk) is de Digipoort connector reeds de standaard voor het verzenden van SBR-berichten. Kluwer heeft besloten om niet zelf te investeren in het opbouwen van de specifieke kennis die nodig is voor het ontwikkelen van de interface software met de Digipoort, maar dit als een dienst af te nemen. Kluwer is hierdoor verzekerd van een zeer hoogwaardige koppeling die zich bewezen heeft in de praktijk, tegen een fractie van de kosten.

Wat zijn de kosten?
De Digipoort connector kan worden ingebouwd in eigen software, maar kan ook worden benaderd via internet. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen met onze support desk: 075-6312709 of info@creaim.nl.

Kunnen we u verder helpen?