X

PKIoverheid beroepscertificaten voor Notarissen Verlengen/Aanvragen

Het PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat van Notarissen en Kandidaat Notarissen die in 2011 dit certificaat hebben aangeschaft, zal verlopen in 2014. Om zorgeloos gebruik te kunnen blijven maken van de diensten waarvoor u uw certificaat gebruikt, is het van belang uw certificaat tijdig te verlengen. U kunt uw aanvraag digitaal indienen met uw huidig geldige PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat.

Bestel certificaat

 

Actie – aanbod voor verlenging/aanvragen certificaat
CreAim/KPN biedt u als bestaande houder van een KPN PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat de mogelijkheid om op een sterk vereenvoudigde wijze uw certificaat te verlengen.

  • Het PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat is geschikt voor een gekwalificeerde elektronische handtekening, authenticatie, vertrouwelijkheid/encryptie
  • Looptijd certificaat drie jaar
  • Eenvoudig aanvraagproces o.b.v. uw huidige certificaat
  • Aflevering van uw certificaat op een smartcard of USB token, u beschikt reeds over een smartcard reader
  • Telefonische ondersteuning tijdens het bestel- en installatieproces
 

Hoe start u de verlenging/aanvraag op
Bij verlenging van uw certificaat kunt u uw aanvraag digitaal ondertekenen en indienen met uw huidig geldige PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat. In veel gevallen is het maken van een identificatie afspraak niet meer noodzakelijk. 

Wanneer u nog niet over een KPN PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat beschikt of niet in de mogelijkheid bent het aanvraagformulier digitaal te ondertekenen, dient u het formulier per post te versturen. KPN zal u uitnodigen voor het maken van een identificatie afspraak op een door u te kiezen plaats en tijd.

Om een certificaat te kunnen aanvragen/verlengen dient u inschreven te staan in het register van de KNB met de juiste omschrijving van uw beroep.
Een uitgebreide toelichting en invulinstructie vindt u hier: Toelichting aanvraag beroepsgebonden certificaten.

Waarom kiezen voor CreAim/KPN
1. U bent verzekerd van een toekomst vast en volledig certificaat, geleverd vanuit een robuuste en gedegen dienstverlening;
2. U bent vertrouwd met de bewezen werking van uw certificaat in uw werkomgeving;
3. U ervaart een eenvoudig en gemakkelijk aanvraagproces.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Servicedesk PKIoverheid certificaten:
Email: sbrsupport@creaimidsp.nl
Telefoon: 075 - 820 02 21 (open op werkdagen van 08:30 – 17:30)

Prijs
Zie voor onze prijzen de prijslijst.

 

Kunnen we u verder helpen?