Accountancy Portal Solutions

Wij zijn de specialist op het gebied van SBR Assurance modules, klantenportalen en ondertekensoftware voor accountantsorganisaties, boekhoudkantoren, belastingadviseurs, gerechtsdeurwaarders, notarissen en salarisverwerkers.

Het klantportaal is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking van intermediairs met hun klanten. Onze ondertekensoftware maakt rechtsgeldige ondertekening van PDF en SBR documenten mogelijk.

Ons doel? Voorop blijven. Dit doen wij door te blijven innoveren, onze applicaties voortdurend verder te verbeteren, te vereenvoudigen en uit te bouwen. Hierbij staat veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming voorop.

PORTALEN

Ons betrouwbare klantenportaal is specifiek ontwikkeld voor accountantskantoren om de communicatie- en bedrijfsprocessen efficiënter in te richten.

DIGITAAL ONDERTEKENEN

CreAim YouSign maakt het mogelijk in SBR- en PDF documenten een digitale rechtsgeldige handtekening te plaatsen met uw PKIoverheid certificaat.

DEPONEREN JAARREKENING

Eenvoudig uw jaarrekening in SBR deponeren bij de Kamer van Koophandel. Geschikt voor alle soorten aangiften, accountantsverklaringen en kredietrapportages.

"Wij blijven innoveren door onze applicaties voortdurend te verbeteren, vereenvoudigen en uit te bouwen. Hierbij staat veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming voorop."

 

MEER OVER CREAIM

ONZE KOPPELINGEN

Onze software kan eenvoudig gekoppeld worden met de volgende systemen:

NIEUWS

Publicatie jaarrekening voor onderwijsinstellingen, geen digitale assurance over het boekjaar 2018

vrijdag 11 oktober 2019

In het onderwijsaccountantsprotocol OCW 2018 is het verzoek aan alle accountantskantoren opgenomen om bij minimaal één onderwijsinstelling over het boekjaar 2018 digitale assurance in SBR te verlenen. De voorgestelde werkwijze blijkt evenwel met de huidige

Vernieuwing datacenter gestart

maandag 16 september 2019

In de nieuwsbrief van mei hebben wij u bericht over de aankomende verhuizing van het klantenportaal naar een nieuw datacenter. Vanuit CreAim kijken wij uit naar de verhuizing naar het nieuwe platform waarbij de performance

Co-creatie sessies

woensdag 11 september 2019

User Experience Uit het tevredenheidsonderzoek is de wens ontstaan om de user experience van het klantenportaal te verbeteren. Uit diverse verdiepende gesprekken met kantoren is duidelijk geworden dat de gebruikerservaring op deelgebieden in de applicatie

ONZE KLANTEN

Ruim 1.500 kantoren en 135.000 eindgebruikers gingen u al voor! Neem vrijblijvend contact op voor een demo.