Uw klanten digitaal laten ondertekenen? De integratie met ValidSign is nu beschikbaar!

Binnen Digitale Services is het nu mogelijk om documenten digitaal te laten ondertekenen door uw klanten middels de integratie met ValidSign. ValidSign biedt een oplossing voor het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten.

Deze integratie kan volledig worden aangestuurd vanuit Digitale Services. U kunt binnen Digitale Services een werkstroom samenstellen waarin u gebruik kunt maken van deze integratie, denk hierbij aan een werkstroom voor de Notulen AvA, LOR, opdrachtbevestigingen, overeenkomsten, contracten enz. De doorlooptijd van documenten en processen binnen uw organisatie zullen door deze integratie efficiënter worden.

Bent u geïnteresseerd in ondertekenen met ValidSign of heeft u al een account? Neem dan contact met ons zodat wij u nader kunnen informeren. Indien gewenst kunnen wij de gehele implementatie van ValidSign, de interne en de externe communicatie voor u verzorgen. U kunt een gesprek aanvragen met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd in onze gezamenlijke oplossing, neem dan contact op met ons via e-mail: support@creaim.nl of telefoon: 075 631 27 09.

Op 5 november organiseren wij een webinar waarbij wij de ValidSign integratie demonstreren. U ontvangt hiervoor een uitnodiging.